Selasa, 26 Mac 2013

MACAI pembangkang TERDESAK....
 Semalam adalah sambutan hari polis seluruh negara Malaysia. Belum terlambat untuk aku ucapkan selamat menyambut hari polis kepada semua anggota polis negara kita.

Gambar di atas merupakan gambar pelatih PULAPOL yang meraikan hari tamat latihan mereka. Namun, gambar tersebut telah dimanipulasikan oleh media pembangkang seperti di bawah.


 Pembangkang tidak henti-henti untuk memburukkan imej anggota polis kita. Apakah dengan memanipulasi gambar di atas, kerajaan UMNO/BN di lihat kejam?

Kenapa pembangkang begitu berdendam dengan PDRM kita? Apakah disebabkan PDRM kita bersungguh-sungguh menghalang Nur Misuari ceroboh Sabah menyebabkan Anwar dan Tian Chua begitu marah dengan PDRM?

Gila!! Bacul!! Sialan!! Inilah perkataan yang paling layak kita berikan pada media pembangkang yang tidak henti-henti cuba burukkan imej PDRM kita. 


Polis adalah pertahanan negara yang menjaga keaman negara, pihak pembangkang takut akan kekuatan yang polis ada sehingga memburukan setiap kebaikan yang pihak PDRM lakukan, mereka ingin menutup keburukan yang dilakukan, jadi mereka memburukan pihak PDRM.

P/S: anda baca, anda nilai, anda faham dan anda sampaikan..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan